Persoonlijke begeleiding van A tot Z

 • Interesse? Maak vrijblijvend kennis met onze kwaliteit
  Interesse in één van onze woningen, appartementen of projecten? Maak een afspraak. We stellen u geheel vrijblijvend onze projecten voor en luisteren naar uw wensen.

  U ontdekt met eigen ogen hoe wij kwaliteit, doordachte energiezuinigheid en betaalbaarheid met elkaar verzoenen. Onze projecten kenmerken zich door een mooie architectuur, perfect geïntegreerd in de omgeving. Voor de indeling streven we naar een maximale functionaliteit.

 

 • Projectaanpak: persoonlijke begeleiding
  Onze eigen mensen begeleiden u persoonlijk doorheen het volledige project. Zo staan meer dan 90 medewerkers tot uw dienst.

  Samen engageren onze medewerkers zich om uw woning of appartement op te leveren volgens de beloofde kwaliteit, op het afgesproken tijdstip en aan de afgesproken vaste prijs.

 

 • De verdere afwerking: maatwerk uit eigen schrijnwerkerij
  In nauwe samenwerking met onze interieurarchitecte bepaalt u naar eigen smaak de inrichting van uw woning of appartement. Ook voor het interieur mag u rekenen op een hoog kwaliteitsniveau.
  Alle interieurmaatwerk wordt gemaakt in onze schrijnwerkerij.

 

 • Administratie: wij nemen alles op ons
  U hoeft zich geen zorgen te maken over de administratieve rompslomp, zelfs na het opleveren van uw woning of appartement.

  Wij brengen graag voor u volgende zaken in orde: BTW-aangifte, de verhuur opstarten, het aanstellen van de syndicus, het aanvragen van mogelijke premies, verhuisformaliteiten,…Interesse?
Contacteer ons.