Project Lichtveld van start: Ooms Woonrealisaties bouwt 22 appartementen in Tessenderlo

Bij Ooms Woonrealisaties zijn we gestart met de bouw van 22 gloednieuwe appartementen in het centrum van Tessenderlo. Het project, dat de naam 'Lichtveld' meekrijgt, wordt gerealiseerd naar het ontwerp van AP/ART Architecten.

Moderne appartementen in parktuin

Residentie Lichtveld bestaat uit twee bouwvolumes die opgetrokken worden in een moderne architectuur. Een lichte gevelsteen, donker buitenschrijnwerk, een plat dak en een overzichtelijke variatie in kubusvormige volumes zijn de typische kenmerken van de buitenschil die 22 appartementen herbergt.

Het aanbod aan appartementen betreft een gevarieerde mix van kwalitatieve 1-, 2- en 3-slaapkamerappartementen met een praktische ondergrondse parkeergarage én berging.

"Aan de straatzijde wordt een eerste bouwvolume opgetrokken met 10 hoogwaardige appartementen dat parallel met de straat georiënteerd wordt", zegt mede-gedelegeerd bestuurder Bart Geentjens. "Deze appartementen beschikken over ruime inpandige en lichtrijke dakterrassen. Een 'trage doorsteek' leidt vervolgens naar een tweede achterliggende bouwvolume met nog eens 12 appartementen. Dit achterliggende volume wordt haaks op de weg ingeplant, waardoor het totale bouwvolume een L-vorm aanneemt. Daardoor kijken de dakterrassen uit op de collectieve binnentuin."

Meer informatie

Visualisatie vanaf het middenplein

Interieurinrichting op maat

Het aanbod aan appartementen betreft een gevarieerde mix van kwalitatieve 1-, 2- en 3-slaapkamerappartementen met een praktische ondergrondse parkeergarage. De grootte van de woongelegenheden varieert van 57m² voor een 1-slaapkamerappartement tot 156m² voor het meest luxueuze dakappartement. 

Voor de interieurinrichting van deze appartementen gaan onze interieurarchitecten graag aan tafel met de kandidaat-kopers.

"De toekomstige eigenaars van deze appartementen kunnen bovendien rekenen op de vakkundige begeleiding van onze interieurarchitecten. Als totaalaannemer werken we immers toe naar instapklare appartementen die opgeleverd worden met keuken, badkamer, maatkasten en ander kwalitatief interieurmaatwerk uit onze schrijnwerkerij in Rijkevorsel. Deze totaalaanpak maakt van project Lichtveld, net als Den Bonten Os in Westmalle bijvoorbeeld, opnieuw een typisch Ooms-project waarin zowel ruwbouw, interieur als klantenbegeleiding in een totaalconcept door onze vakmensen aangeboden wordt", aldus Bart.

Wie meer informatie wil over de appartementen kan zich registreren via onderstaande button.

Registreer je

Betonstort op de werf 'Lichtveld' in Tessenderlo

Beschikbaarheid, prijzen en plannen

Voor de realisatie van project Lichtveld wordt rekening gehouden met een bouwtijd van +- 18 tot 24 maanden. Oplevering van de appartementen wordt dan ook voorzien in de periode eind 2025 - voorjaar 2026 (steeds onder voorbehoud van externe factoren zoals weerverlet e.d.). 

Tot 31 oktober 2024 kan er rechtstreeks bij ons aangeklopt worden en gelden er interessante voorwaarden in voorverkoop. 

"Geïnteresseerden kunnen zich nu alvast melden, want door de grote interesse van heel wat buurtbewoners wordt de verkoop van alle 22 appartementen meteen opgestart", zegt Bart. "Tot en met 31 oktober 2024 kunnen geïnteresseerden zich rechtstreeks bij ons melden en genieten van interessante lanceringsvoorwaarden. Verkoopprijzen starten vanaf  €241.500 (inclusief parkeerplaats en berging, excl. btw en kosten). Wie zich registreert via onderstaande button zal gecontacteerd worden door onze bouwadviseurs en meer informatie ontvangen, waaronder lastenboek, prijslijst en grondplannen."

Registreer je