Ooms Woonrealisaties sponsort de 54e Worstenfeesten in Vlimmeren

De Worstenfeesten staan met stip genoteerd in de agenda van alle inwoners van Vlimmeren en omstreken. Het populaire event is dit jaar toe aan haar 54e editie en daarvoor kan het, net als vorig jaar, rekenen op de steun van Ooms Woonrealisaties.

Koers, muziek en ... worst!

De Vlimmerse Worstenfeesten vinden dit jaar plaats op 15, 16, 17 en 18 augustus en zijn ieder jaar opnieuw een hoogtepunt in de zomervakantie voor heel wat mensen uit de streek. Het evenement is dan ook een ouderwets volksfeest waarbij vooral de bijzonder indrukwekkende line-up ieder jaar opnieuw in het oog springt.

Zo passeerden de voorbije jaren grote namen als Camille, Bart Peeters, Jaap Reesema, Viktor Verhulst en Pommelien Thijs op het podium. Dit jaar maken andere kleppers hun opwachting. Op het programma staan o.a. Christoff, De Romeo's, Metejoor, Aaron Blommaert en Average Rob. Daarmee strijkt opnieuw het beste (én het plezantste) van de Vlaamse muziekwereld neer in Vlimmeren. 

Sfeerbeeld: Grote Kleinvelokeskoers

Traditiegetrouw worden de grootste trekpleisters in het programma voorzien op vrijdag- en zondagavond. Met de Grote Kleinevelokeskoers en het Gemeentespel staat zaterdag dan weer vooral in het teken van 'sport en spel'. Donderdag gaan de Worstenfeesten van start met The Worst Singer, een parodie op het populaire tv-programma The Masked Singer waarbij enkele bekende koppen uit Vlimmeren zich (vermomd) aan een podiumhit wagen. 

En dan is er natuurlijk nog ... worst. Gemiddeld zelfs zo'n 15.000 stuks per editie. Van witte beuling en hotdogs tot vegetarische worsten: voor iedereen de gepaste snack. De allerbéste Vlimmerse worst wordt trouwens op donderdagavond gekozen. Dat gebeurt tijdens een echte verkiezing waarbij alle bezoekers hun stem kunnen uitbrengen.

Lokale verankering

Bij Ooms Woonrealisaties zetten we dit jaar als sponsor onze schouders onder de Worstenfeesten.

"En dat is niet voor het eerst, want als authentiek familiebedrijf uit de streek dragen we dergelijke lokale evenementen een warm hart toe", zegt Jens Bouvin die de marketing en communicatie van Ooms Woonrealisaties verzorgt. 

"Het volkse karakter van de Worstenfeesten is een perfecte match met de familiale bedrijfscultuur van Ooms Woonrealisaties. Daarnaast is het een prachtige gelegenheid om als bedrijf iets te betekenen voor de plaatselijke gemeenschap. Daar maken immers heel wat van onze klanten, leveranciers en partners deel van uit. Bovendien past het bij onze filosofie om lokale initiatieven te ondersteunen. Onder onze slogan 'Meer tijd om te genieten' dragen we dan ook met plezier ons steentje bij aan dit unieke evenement."

Ooms Woonrealisaties als sponsor?

Organiseer jij zelf een evenement en ben je benieuwd of Ooms Woonrealisaties jou als sponsor kan ondersteunen? Ontdek onze sponsorvisie en vraag online je sponsoring aan.

Sponsoring