Eerste infodagen voor Residentie Lichtveld in Tessenderlo

Op donderdag 3 en zaterdag 5 oktober organiseerden we de allereerste infodagen voor Residentie Lichtveld in Tessenderlo. Dat deden we op de werf zelf, waar geïnteresseerden voor het eerst een goed beeld konden vormen van de 22 appartementen die we er momenteel bouwen.

De werf op

Bij Ooms Woonrealisaties gaan we graag de werf op. Dat doen we niet alleen voor onze Nieuwbouw Inspiratiedagen, maar evenzeer voor algemene infodagen zoals op 3 en 5 oktober in Tessenderlo.

Onze bouwadviseurs Christ en Wim gaven alle bezoekers op de werf van Residentie Lichtveld een inkijk in de 22 appartementen die daar momenteel gerealiseerd worden. Dat deden ze vanop de ruwe betonplaat die de kelder afdicht, wat een bijzondere ervaring was voor de vele bezoekers.

"Het bezoek aan de site op deze infodagen is vooral interessant gebleken voor geïnteresseerden die moeilijk 'op plan' kunnen kopen."

"Ook al bevinden we ons nog in de prille ruwbouwfase, toch was het voor kandidaat-kopers een goed moment om meer voeling te krijgen met dit nieuwbouwproject", zegt Christ. "De bouwvolumes tekenen zich momenteel immers al af, waardoor de oriëntatie, het uitzicht en de omvang van het project meteen duidelijk worden."

"In het voorjaar van volgend jaar voorzien we een tweede infosessie."

"Het bezoek aan de site in deze vroege fase van het bouwproces is alleszins al interessant gebleken voor geïnteresseerden die er vroeg bij willen zijn, maar moeilijk 'op plan' kunnen kopen. Door de plannen vanop de site zelf te bekijken, krijgt het plan met bijhorende 3D renders toch meer betekenis. In het voorjaar van volgend jaar, wanneer het project alweer wat verder gevorderd is, voorzien we alleszins een tweede infosessie. Wie deze infodagen dus gemist heeft, krijg nog een herkansing rond maart-april." 

Infodagen en lanceringsvoorwaarden

Heb je interesse in één van de 22 appartementen van Residentie Lichtveld?  Vraag de infobrochure aan. Wie zich vóór 31 oktober 2024 op die manier bij ons registreert, verzekert zich van voordelige lanceringstarieven in voorverkoop. Verkoopprijzen starten momenteel vanaf €241.500, inclusief parkeerplaats en berging, exclusief btw en kosten. 

Infobrochure aanvragen